TRÆTERRASSER BYGGES MED MERE END 17 ÅRS ERFARING

​Har du brug for professionel hjælp til at bygge en ny træterrasse på din grund, så er du kommet til det helt rigtige tømrerfirma. Hos Tømrermester Stefan E. Junker har vi mere end 17 års erfaring inden for vores fag, og vi har derfor også stor erfaring med at bygge træterrasser.

Vores virksomhed er selv beliggende i Vig nær Hønsinge og Ellinge Lyng, og vi bygger blandt andet terrasser i træ for kunder i Odsherred og resten af det øvrige Nordvestsjælland.

VI BYGGER SMUKKE OG HOLDBARE TRÆTERRASSER

Vi går utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde, og derfor kan du selvfølgelig også altid forvente, at din nye terrasse i træ bliver bygget med et smukt og holdbart resultat for øje, når du vælger at lade vores firma stå for din opgave.

Vi sætter en stor ære i at bygge smukke træterrasser, der kan holde i de næste mange år, og som dermed kan danne rammerne for mange gode udendørs stunder for vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov, således at vi kan sikre os, at du får det ønskede resultat, der er præcis, som du drømmer om.

FÅ RÅDGIVNING OG VEJLEDNING OMKRING VALG AF MATERIALER

Træterrasser kan bygges i mange forskellige afskygninger, fordi det stort set kun er fantasien, der sætter grænserne i forhold til terrassens form og funktionalitet, samtidig med at der findes et utroligt stort udvalg af forskellige terrassebrædder til forskellige priser, der kan bruges til at bygge terrassen med.

Er du i tvivl om, hvilke materialer vi skal bygge din nye terrasse af, eller har du brug for inspiration til, hvordan din kommende træterrasse kan komme til at se ud, så stiller vi os gerne til din rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN NYE TERRASSE

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den terrasse i træ, som du drømmer om.

Kontakt os i dag

Skriv til os via formularen, og vil svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 29 45 37 55

​eller skriv en mail til sej@toemrerjunker.dk​

TØMRERMESTER STEFAN ENGHOLM JUNKER

​Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere? Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Telefon: +45 29 45 37 55

E-mail: sej@toemrerjunker.dk​

Barringgårdsvej 2b, 4560 Vig

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Se vores cookiepolitik