GULVLÆGNING I HELE BOLIGEN

FÅ EN SPECIALIST I LÆGNING AF GULV PÅ DIN OPGAVE

Ønsker du at få skiftet dine nuværende gulve? Måske stuen trænger til et nyt look, eller du er i gang med en større renovering af hele huset? Tømrermester Stefan Engholm Junker tilbyder gulvlægning af alle slags trægulv. Vi kan både lægge nyt gulv oven på det gamle, men står også til rådighed, hvis der skal lægges helt nyt gulv i et eller flere rum.


Med base i Vig på Nordvestsjælland kører vi ud til kunder i hele lokalområdet, herunder har vi mange opgaver med gulvlægning i fx Odsherred, Ellinge Lyng og Holbæk.

GODE RÅD FRA EN PROFESSIONEL GULVLÆGGER

Det er ikke altid nemt at tage den endelige beslutning om, hvilket slags gulv der skal fylde stuen, køkkenet eller måske bryggerset. Det kommer an på flere ting.


Er du i tvivl om, hvilket slags trægulv der vil give mening i dit tilfælde, både med hensyn til vedligeholdelse og udtryk, så står vi altid klar til at yde kyndig vejledning.


Med os på sidelinjen kan du være sikker på et veludført stykke arbejde, der matcher dine forventninger til kvalitet og budget.

FÅ TILBUD PÅ GULVLÆGNING

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit gulvprojekt. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på lægning af trægulv eller udskiftning af døre og vinduer.

Kontakt os i dag

Skriv til os via formularen, og vil svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 29 45 37 55

​eller skriv en mail til sej@toemrerjunker.dk​

TØMRERMESTER STEFAN ENGHOLM JUNKER

​Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere? Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Telefon: +45 29 45 37 55

E-mail: sej@toemrerjunker.dk​

Barringgårdsvej 2b, 4560 Vig

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Se vores cookiepolitik