UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER

SPAR PENGE PÅ VARMEREGNINGEN MED NYE DØRE OG VINDUER

Trænger dine døre til at blive udskiftet, eller er vinduet utæt eller ruderne måske punkteret?

Uanset situationen, så er vi hos Tømrermester Stefan Engholm Junker i Vig på Sjælland klar til at hjælpe dig med udskiftning af både døre og vinduer. Vi kører ud til kunder i hele lokalområdet, herunder Holbæk, Odsherred og Ellinge Lyng.

Ved udskiftning af enten døre eller vinduer tilbyder vi både levering, nedtagning og montering med de nye ønskede elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Du skal derfor ikke selv stå for bestillingen af elementerne, men får en samlet løsning.

HVORDAN SPARER DU PENGE PÅ VARMEREGNINGEN?

Hvis dine døre og vinduer er utætte, kan det ses hurtigt på varmeudgifterne. For varmen vil nemt kunne sive ud, og ikke mindst vil kulden have lettere ved at trænge ind. Ikke nok med det, så forringer du også boligens indeklima, hvis fugten ikke holdes ude. Det er en ond cirkel, der kan være svær at slutte, medmindre du finder kilden til problemet.

Derfor står vi altid til rådighed og hjælper gerne med at finde frem til, om det er dørene, vinduerne eller begge dele, der vil give mening at skifte. Det kan både give mening med udskiftning af indvendige døre og udvendige, hvis du vil have styr på indeklimaet.

Vi har altid dig som kunde i fokus og vægter tilfredshed højt. Vores arbejde er derfor ikke færdigt, før du som kunde er fuldt ud tilfreds med løsningen og implementeringen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Lyder det til, at vi kunne være de rette til at hjælpe dig med levering og udskiftning af dine vinduer og/eller døre? Hvis du ønsker at høre mere om, hvilke muligheder der er hos os, priser eller leveringstid. Så tøv ikke med at kontakte os.

Vær opmærksom på, at vi kun kan hjælpe med montering ved køb gennem os.

Kontakt os i dag

Skriv til os via formularen, og vil svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 29 45 37 55

​eller skriv en mail til sej@toemrerjunker.dk​

TØMRERMESTER STEFAN ENGHOLM JUNKER

​Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere? Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktinformation

Telefon: +45 29 45 37 55

E-mail: sej@toemrerjunker.dk​

Barringgårdsvej 2b, 4560 Vig

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 07:00-16:30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Se vores cookiepolitik