​Barringgårdsvej 2b, 4560 Vig
29 45 37 55

Montering af køkken fra kompetente hænder

Står du foran et nyt køkkenprojekt? Hos Tømrermester Stefan Engholm Junker i Vig på Sjælland, kan vi hjælpe dig med køkkenmontering,. Vi har stor erfaring med montering af HTH køkkener, hvilket giver dig muligheden for selv, at købe og vælge køkkenet, og derefter lade os om køkkenmonteringen.

Vi har gennem mange år hjulpet et væld af borgere, i omegnen af Vestsjælland, Holbæk og Nykøbing Sjælland, med montering af køkken. Vi ligger stor vægt på, at alle kunder skal være tilfredse med slutresultatet . Derfor ser vi ikke vores arbejde som færdigt, før du er fuldt ud tilfreds, med vores arbejde, med dit nye køkken.​

Et veludført stykke arbejde ved montering af køkken

Vælger du at lade os, hos Tømrermester Stefan Engholm Junker, tage hånd om din køkkenmontering, så har du garanti for et flot resultat af nyt køkken. Udseendet og materialerne får du selv lov at vælge, og herefter sørger vi for en korrekt montering af køkkenet.

Alle vores medarbejdere har den rette viden omkring alle de nødvendige materialer, og vi ved, hvordan et køkken skal opsættes og skrues korrekt sammen, så det stråler og får det rette udseende – en wow-effekt. Vi har specialiseret os i køkkenmontering , så hos os kan du være sikker på et veludført stykke arbejde og et godt køkken tilbud, når det gælder montering af køkken.

Vælg den rigtige køkkenmontør til opsætning af dit køkken

Et billigt køkken er næsten umuligt at få, men vælger du den rigtige håndværker, er der penge at spare på køkkenmontørens arbejde. Vi har stor erfaring med opsætning af nyt køkken, samt renovering af gammelt køkken. Dette gælder uanset om det er med montering af sokkel til køkken ved tilbygning, renovering af gammelt køkken, køkkenskabe og køkkenlåger i dit hus, eller montering af helt nyt køkken. Når vi laver opsætning af køkken, er kunden altid i fokus, og vi rydder af efter os – hver dag.

Kontakt os for gode råd og hjælp med køkkenmontering

Som samarbejdspartner med HTH, har vi, hos Tømrermester Stefan Engholm Junker, stor erfaring med montering af alle typer køkkener.

Uanset om du vælger et HTH køkken eller ej, så kan vi være behjælpelige med din montering af køkken. Går du og tænker over, hvad der vil være den bedste løsning for dig, så giver vi gerne et råd med på vejen, så vi kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Du kan kontakte os på telefon 29 45 37 55, eller skrive til os på mail sej@toemrerjunker.dk. Her kan du få kyndig rådgivning samt et uforpligtende tilbud, på montering af køkken, samt køkkenrenovering.